סדנת בישול אוכל הונגרי – עוף פפריקש עם בצקניות
סדנת בישול אוכל הונגרי – עוף פפריקש עם בצקניות (הדרכה בעברית) Csirkepörkölt nokedlivel סדנת בישול מעשית של אחת המנות הכי פופולריות ואהובות במטבח ההונגרי (כל המטבח ההונגרי בסיר אחד) עם השפית לוצ’ה ויאנוש. נקבל אתכם עם פתיחים נהדרים ממגוון הנקניקים האיכותיים מהמטבח ההונגרי ושתיה קלה, נסביר לכם על הסדנה ויחד נתחיל להכין עוף הונגרי בבישול מסורתי על בסיס פפריקה.
תבשיל העוף שנכין, מהווה בסיס למרבית המאכלים ההונגריים (כולל הגולש). בגרסה טעימה של השפית לוצ’ה. הצטרפו אלינו לשעתיים מהנות של חוויה, באווירה משפחתית וטעימה.
מה כוללת הסדנה:
– סדנה 100% מעשית.
– הכנת פפריקש עוף עם בצקניות, מההתחלה ועד הסוף אנחנו מכינים אותם ביחד.
– כל המרכיבים, סירי המטבח והציוד, העזרה וההדרכה של לו’צה ויאנוש.
– קבלת המתכון בעברית, כך שתוכלו להכין אותו בבית עבור המשפחה והחברים שלכם.
– אורך הסדנה: שעתיים, כולל מידע וסיפורים מעניינים על המטבח ההונגרי, המנהגים וחיי היומיום.
– בסוף הסדנה נאכל יחד.
– משקאות: 1 כוסות יין הונגרי, משקאות קלים תוצרת בית, מים מינרלים וקפה.
– הדרכה בעברית
– עלות הסדנה: 60 אירו/משתתף
– נקודת מפגש לסדנה תשלח בתום ההזמנה.
– תשלום בתחילת הסדנה.
בחרו תאריך פנוי לסדנת בישול
סדנאות זמינות בימי שלישי ושישי